Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa
Kalenteri
Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Puulan pyöräily 2019 – Pala kauneinta Suomea kahdella renkaalla

Kalske 29.06.2019 14:00 - 00:00 Kangasniemen urheilukeskus

 

Kesäkuun 29. päivä 2019 pyöräillään järjestyksessään viides Puulan pyöräily. 

Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan liikunnallinen elämystapahtuma neljän kunnan Kangasniemen, Joutsan, Hirvensalmen ja Mikkelin alueella. Reitti kulkee Kangasniemen kirkonkylältä Joutsantien kautta Hirvensalmelle ja sieltä edelleen Väisälänsaaren ja Vanhamäen kautta valtatie 13 pitkin takaisin Kangasniemelle. Pyöräilyn lähtö- ja maali sijaitsevat Kangasniemellä. Reittikartan löydät tämän sivun alalaidan linkistä. Tule ja ota kaverisikin mukaan!

Voit pyöräillä koko 133 kilometrin matkan Puulan ympäri tai voit hypätä välillä lautan kyytiin yli Puulan, jolloin pyöräiltävää matkaa kertyy 106 kilometriä. Lautta kulkee väliä Käräjäniemi-Mainiemi. Lauttaan mahtuu rajoitetusti osallistujia, joten ole nopea, jos haluat varmistaa paikkasi. Ilmoittaudu kuntosarjaan, jos haluat polkea koko matkan Puulan ympäri. Jos haluat välillä lautan kyytiin, niin ilmoittaudu elämyssarjaan.

Väisälänsaaressa Puula avautuu komeimmalla tavalla reitillä ja siellä tie on hiekkatietä. Jos haluat polkea koko matkan asfalttitietä, niin tällöin voit ajaa Otavan ja Korpikosken kautta (Huom! asfalttitie tällä pätkällä melko huonossa kunnossa). Tällöin matkaa kertyy 140 kilometriä ja sarjasi on myös kuntosarja. Jos ajat tämän 140 km:n matkan, niin ilmoita siitä ilmoittautuessasi lähdössä. Tätä osaa ei ole opastettu ja tällöin on kolme taukopaikkaa Väisälänsaaren taukopaikan jäädessä pois.

Taukopaikan tunnelmaa.

Pyöräilyn lähtö tapahtuu kahdessa erässä niin, että elämyssarjalaiset (eli välillä lautalla matkaavat) starttaavat klo 14.00. Kuntosarjalaiset lähtevät tuntia myöhemmin eli klo 15.00. Maalissa on molempien sarjojen osallistujien oltava viimeistään sunnuntaina klo 00.00. Pyöräilyn lähtö- ja maalipaikkana toimii Kangasniemen urheilukeskuksen alueella sijaitseva jäähalli ”Tehomet Areena” (os. Teollisuustie 14).

Taukopaikkoja 133 kilometrin reitillä on neljä: Kortesalmella Kangasniemellä, Tuukkalan kylällä Hirvensalmella, Väisälänsaaressa Hirvensalmella ja Läsäkoskella Kangasniemellä. 106 kilometrin reitillä taukopaikkoja on kolme: Tuukkala, Väisälänsaari ja Läsäkoski. Taukopaikoilla on purtavaa ja juotavaa tarjolla. Taukopaikkoja pitävät paikalliset yhdistykset. Puulan Pyöräilyn reittikartan löydät täältä: http://www.kalske.fi/wanha/sites/default/files/Puulan%20pyöräilyn%20reittikartta.png

Ilmoittautuminen avautuu viimeistään maaliskuun aikana, jollain osallistumishinnatkin julkaistaan.

Ilmoittautuminen rekisteröityy, kun olet ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun. Mainitse maksaessasi sarjasi.

Paikanpäällä ei ole mahdollista ilmoittautua. Hintaan sisältyvät taukopaikkojen tarjoilut ja ruokailu maalissa, sekä yllätyspalkinto. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Peseytymismahdollisuus maalissa.

Osallistumismaksun maksutiedot:
Saaja: Kangasniemen Kalske ry
Tilinumero: FI70 5105 0640 0467 70

Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Kangasniemen Kalske ry ja Puulan Järvipelastajat ry.

Lisätietoja tapahtumasta: Hannu Tiusanen, hannutiusanen15@gmail.com, 040-8301023.

 

Tervetuloa kokemaan Suomen kesän lumo kauniin Puula-järven maisemissa liikunnasta nauttien!

 

Puulan Pyöräilyn reittiä Väisälänsaaressa. Kuvia viime vuoden Puulan Pyöräilystä voit katsoa täältä: https://kalske.fi/2018/07/10/puulan-pyoraily-2018-katso-kuvat/

Tapahtuman tiedot

Alkaa 29.06.2019 - 14:00
Päättyy 30.06.2019 - 00:00
Paikka Kangasniemen urheilukeskus
Osoite Teollisuustie 14, 51200 Kangasniemi
Kategoria Kalske