Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Avoin kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu su 21.7.2024

Avoin kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu su 21.7.2024

Jukolat juostu – on aika suunnata katse tuleviin.

Heinäkuussa on tarjolla mahtavaa suunnistusherkkua, kun 120-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kangasniemen Kalske sekä Etelä-Savon vuoden seura Haukivuoren Kisailijat yhdistävät voimansa ja järjestävät avoimet kansalliset keskimatkan suunnistuskilpailut su 21.7. Mikkelin Haukivuorella, Taipaleen kylällä.

Kilpailijat pääsevät testaamaan taitojaan haastavassa avokallioiden ja soiden kirjomassa korpimaastossa. Kilpailujen ratamestari, Pekka Valkonen, kuvaakin maastoa varsin monipuoliseksi, ja Taipaleelta löytyy jokaiselle jotakin: niin pohjanmaan tyypillistä pienipiirteistä, matalasti kumpuilevaa kalliomaastoa kuin kainuulaista korpimaastoakin varpusoineen – toki ripaus savolaista kivikkopohjaa mahtuu myös mukaan, Etelä-Savossa, kun ollaan. Viimeksi samalla alueella on kilpailtu 1980-luvulla.

Kilpailujen ensimmäiset lähdöt ovat klo 11. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 14.7.2024 klo 24.00 Irma-palvelun kautta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kaksinkertaisella osanottomaksulla, viimeistään keskiviikkona 17.7.2024 klo 18.00 mennessä Irma-järjestelmän kautta.

Autojen parkkeeraus tienvarsipysäköintinä ilman pysäköintimaksua. Kilpailukeskus sijaitsee maasto-olosuhteissa metsäautotiellä sekä kuivalla mäntykankaalla ja sieltä löytyvät kahvio, info, ensiapu, WC ja Suunnistajan Kauppa. Peseytymismahdollisuutta paikan päällä ei ole, joten uimareissua esim. Sienijärvi beachille, Vihaventielle, voi harkita kotiin lähdettäessä.

Kilpailut ovat samalla Kalskeen 120-vuotisjuhlakilpailut sekä Keski-Suomen keskimatkan AM-kilpailut.

Älä missaa näitä karkeloita – tervetuloa mukaan!

Lisätietoja kilpailujen kotisivuilta: https://sites.google.com/view/kalske120-vuotta/etusivu

Tapahtuman tiedot
KALSKEEN 120v. JUHLAKISAT, SUUNNISTUS
Suunnistus 00.00 to 01.01.
Tapahtuma KALSKEEN 120v. JUHLAKISAT, SUUNNISTUS
Päivä 21.07.2024
Aika 10:00 - 15:00
Paikka
Kategoria Suunnistus
Mene tapahtumasivulle