Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Puulan Pyöräily 2023 – Pala kauneinta Suomea kahdella renkaalla!

Puulan Pyöräily 2023 – Pala kauneinta Suomea kahdella renkaalla!

1.7.2023 pyöräillään taas

Järjestyksessään kahdeksas Puulan Pyöräily poljetaan lauantaina 1.7.2023. Puulan Pyöräily ei ole kilpailu vaan liikunnallinen elämystapahtuma, jossa ajetaan tänä vuonna 50 kilometrin mittainen Ohensalon lenkki. Pyöräilyn lähtö ja maali sijaitsevat Kangasniemellä.

Vuonna 2023 yksi reittivaihtoehto

Vuonna 2023 Puulan Pyöräilyssä on yksi reittivaihtoehto: 50 kilometrin mittainen ”Ohensalon lenkki”. Ohensalon lenkillä on sekä asfaltti- että hiekkatietä.

Ohensalon lenkki lähtee aluksi Joutsantietä Kortesalmen taukopaikalle saakka, minkä jälkeen käännytään oikealle Ohensalontielle kohti Ohensaloa. Ohensalontieltä saavutaan Toivakantielle, jota poljetaan takaisin Kangasniemen jäähallille maaliin.

HUOM! Vaikka kesän 2023 pyöräily on kevennetty versio, poljetaan kesällä 2024 Kalskeen 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Juhla-Puulan Pyöräily, johon pyrimme järjestämään kaikki kolme matkaa: kuntosarjan (133 km), venematkan sisältämän elämyssarjan (106 km) ja Ohensalon lenkin. Juhla-Puulan Pyöräily poljetaan lauantaina 29.6.2024. Kannattaa laittaa ajankohta kalenteriin jo nyt!

Lähtöajat, tauot ja turvallisuus

Pyöräilyn lähtö tapahtuu klo 11. Pyöräilyn lähtö- ja maalipaikkana toimii Kangasniemen urheilukeskuksen alueella sijaitseva jäähalli nimeltään Tehomet-Areena (os. Teollisuustie 14). Maalissa on oltava viimeistään klo 16.

Taukopaikkoja Ohensalon lenkillä on kaksi: ensimmäinen Kortesalmella (noin 20 kilometriä ajettu) ja toinen Kekonniemen sillalla (n. 35 km). Taukopaikoilla on purtavaa ja juotavaa tarjolla. Taukopaikkoja pitää Kangasniemen eteläinen kyläseura.

Taukopaikan tunnelmia
Taukopaikan tunnelmia.

Pyöräilijöiden turvallisuudesta huolehditaan tarkoin. Kypärä ja matkapuhelin ovat pakolliset varusteet, ja paikkaussarja suositeltava. Koko tapahtuman ajan reitillä kulkee huoltoautoja, joiden tiimit auttavat kaikissa haasteissa. Ja jos satutkin uupumaan matkalla – ei hätää. Soitat vaan järjestäjille, niin saat tarvittaessa kyydin takaisin kilpailukeskukseen. 😊


Hinnat ja ilmoittautuminen

Ohensalon lenkki (noin 50 km)
Ilmoittautuminen viimeistään pe 30.6.202325 €

Paikanpäällä ei ole mahdollista ilmoittautua. Hintaan sisältyvät taukopaikkojen ja maalin tarjoilut (maalissa tarjolla juomista ja syömistä, kuten leipää ja banaania; tänä vuonna maalissa ei ole lämmintä ruokaa tarjolla), sekä yllätyspalkinto. Peseytymismahdollisuus maalissa. Ilmoittautuminen rekisteröityy, kun olet ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun.

Tapahtuman tuotot käytetään tapahtuman järjestävien yhdistysten toimintaan ja ensi vuoden Puulan Pyöräilyn järjestämiseen.

Osallistumismaksun maksutiedot (maksetaan ilmoittautumisen jälkeen):
Saaja: Kangasniemen Kalske ry
Tilinumero: FI70 5105 0640 0467 70
Viestikenttä: Puulan Pyöräily + Osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:

Puulan Pyöräilyn vastaava: Hannu Tiusanen, hannutiusanen15@gmail.com, 040-8301023
Kalske pj Johanna Hokkanen, jossu.hokkanen@hotmail.com, 044-5180762
Kalske sihteeri Tero Kemppi, tero.kemppi@outlook.com, 040-7707680

Tapahtuman pääjärjestäjä on Kangasniemen Kalske ry.

Tervetuloa kokemaan Suomen kesän lumo kauniin Puula-järven maisemissa liikunnasta nauttien!