Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Jäsenmaksulaskutus 2023

Jäsenmaksulaskutus 2023

Jäsenmaksulaskuista on tullut muutamia kysymyksiä. Ne tullaan lähettämään maaliskuun 2023 aikana. Vuoden 2022 jäsenyys on voimassa, kunnes 2023 jäsenmaksut saapuvat ja menevät maksuun.

Muistathan, että jäsenmaksupostitus toteutetaan nykyään sähköpostitse kaikille niille jäsenille, joilta sähköpostiosoite löytyy. Näin säästetään merkittävä summa rahaa varsinaiseen toimintaan. Mikäli et ole viime vuosina saanut laskua sähköpostitse, päivitäthän jäsentietosi täällä.

Mikäli olet lähettänyt jäseneksi liittymislomakkeen, mutta et ole saanut siihen vastausta, niin haluamme ilmoittaa, että ne ovat tulleet perille, mutta 100 % vapaaehtoistoimintaa kun tehdään, niin käsittelyssä on välillä viiveitä ja syksyn liittymiset hoidetaan usein kootusti alkuvuonna. 😊 Pahoittelemme asiaa ja pyrimme nopeampaan reagointiin jatkossa!

Ystävällisin terveisin,
Johtokunta