Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Sykettä seurasta -tapahtumaviikko liikuttaa kaikenikäisiä

Sykettä seurasta -tapahtumaviikko liikuttaa kaikenikäisiä

Lokakuun ensimmäisellä viikolla, 3.-7.10., Kalskeessa vietetään ”Sykettä seurasta” -tapahtumaviikkoa. Tapahtumaviikon tavoitteena on vahvistaa liikunnallista aktiivisuutta yhdessä toimimalla sekä tarjota mahdollisuus tutustua ja osallistua seuratoimintaan matalalla kynnyksellä.

Viikon aikana on luvassa käytännönläheisiä lajikokeilumahdollisuuksia kaikenikäisille. Teemat vaihtuvat päivittäin leikkimielisyyttä ja huumoria unohtamatta.

Viikko-ohjelmassa varttuneempi väki starttaa ensimmäisenä aamulenkeilleen herättelemään kehoa ja mieltä. Päivisin kalskeelaiset kiertävät Kangasniemen alakouluilla innostamassa koululaisia mm. suunnistuksen saloihin ja temppuratataituruuteen. Tarkkuuttakin päästään testaamaan ampumajuoksusovelluksen välityksellä.

Iltaisin nuoret yläkoulu- ja lukioikäiset kutsutaan ratkomaan ainakin suuntamysteerin saloja. Myös aikuisväestölle on tarjolla kiireettömiä yhteislenkkejä iltaisin. Luvassa on ainakin sauvakävelyä, pyöräilyä, polkujuoksua, kuntopiiriä ja suunnistusta.

Viikkoa voi seurata sekä syyskuun että tapahtumaviikon aikana myös Facebookissa sekä Instagramissa. Ilmoittautuminen aamu- ja iltaohjelmiin avautuu syyskuun loppupuolella Kalskeen kotisivuilla.

Viikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Yhdessä tekemällä ja toimimalla liikunnan ilo kaksinkertaistuu. Tule Sinäkin mukaan sykkeeseen!

Lisätiedot: Jonna Halttunen, halttunen.jonna@gmail.com, 040 7217 809

Alustava viikko-ohjelma 3.-7.10.2022/ tarkentuu syyskuun aikana

KelloMaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
7.30-8.30Varttuneen väen aamulenkkiVarttuneen väen aamulenkkiVarttuneen väen aamulenkkiVarttuneen väen aamulenkkiVarttuneen väen aamulenkki
      
9-14Vuojalahden kouluKalliolan kouluKoittilan kouluBeckerin koulu 1Beckerin koulu 2
      
18-19Yläkoulu- ja lukioikäisten happihyppelyYläkoulu- ja lukioikäisten happihyppelyYläkoulu- ja lukioikäisten happihyppelyYläkoulu- ja lukioikäisten happihyppelyYläkoulu- ja lukioikäisten happihyppely
      
18-19.30Aikuisten yhteislenkkiAikuisten yhteislenkkiAikuisten yhteislenkkiAikuisten yhteislenkkiAikuisten yhteislenkki

Tapahtuman tiedot
Sykettä seurasta -tapahtumaviikko
Kalske 00.00 to 01.01.
Tapahtuma Sykettä seurasta -tapahtumaviikko
Päivä 03.10.2022
Aika 07:30 - 20:00
Paikka Tehomet-Areena
Kategoria Kalske
Mene tapahtumasivulle