Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Wappurastit kierrettävissä koko seuraavan viikon

Wappurastit kierrettävissä koko seuraavan viikon

Kangasniemen kunnallislehden ja Kalskeen perinteiset wappurastit suunnistetaan tänä vuonna omatoimisesti poikeustilan vuoksi. Samasta syystä johtuen myös mehu ja munkki tarjoilua ei ole. Sen sijaan rasteilla voit käydä vapun lisäksi koko seuraavan viikon aina 10.5. saakka.

Kunnallislehti ja Kalskeen suunnistusjaosto arpovat pieniä palkintoja kävijöiden kesken. Arvontoihin osallistumisen ja tilastoinnin vuoksi palautathan oheisen kupongin Kunnallislehden metalliseen postilaatikkoon käyntisi jälkeen. Pelkkä nimi ja puhelinnumerokin riittävät.

Rastiliput on vapun kunniaksi korvattu sini-puna-kelta-vihrein kuitunauhakimpuilla. Rasteilla ei ole leimasimia, eikä numeroita. Rastit voit kiertää haluamassasi järjestyksessä ja niin monta kuin kuntosi sallii.

Muista turvavälit, äläkä mene kartalla vihreällä merkityille yksityisille tonteille, äläkä aiheuta muutoinkaan häiriötä.

Kalskeen omatoimikuntorastien kesän ohjelma löytyy netistä rastilippu.fi -palvelusta ja kotisivuilta: https://kalske.fi/suunnistus/kuntorastit/. Sieltä voit ladata ja tulostaa tarvittaessa lisää myös wappurastikarttoja.

 

Nimi:                  _____________________

Puhelin:            _____________________

Aikuinen           Alle 18-vuotias

 

Palautetta:       ______________________

__________________________________

__________________________________