Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

TÄRKEÄ TIEDOTE: päivitä jäsentietosi

TÄRKEÄ TIEDOTE: päivitä jäsentietosi

Hei,

Kangasniemen Kalskeen jäsenrekisteri uudistuu Seuramappi-järjestelmällä. Uudistuksen myötä seurassa siirrytään sähköiseen laskutukseen, ja jokaiselle jäsenelle tulee mahdollisuus päivittää itse omia jäsentietojaan. Samalla seuran sisäinen viestintä tehostuu, ja jaostoille tulee mahdollisuus mm. sähköisen harjoitusryhmiin ilmoittautumisen käyttöönottoon. Uudistus näkyy jo kauden 2019 jäsenmaksupostituksissa.

Jäsenrekisteriä varten jokaisen sekä nykyisen että uuden jäsenen tulee ilmoittaa itsensä järjestelmään oheisen linkin lomakkeella: https://seuramappi.fi/kangasniemenkalske/ilmoittaudu.php. Lue ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista. Huomioithan, että kukin perheenjäsen tulee ilmoittaa erikseen. Toivomme, että teet ilmoittautumisen heti tämän viestin luettuasi, sillä se kestää vain 1-2 minuuttia per jäsen. Jokainen jäsen, jota tämä pyyntö ei tavoita, joudutaan soittamaan erikseen läpi, joten itse tehty ilmoittautuminen vähentää talkootyötä huomattavasti.

Mikäli kohtaat kysymyksiä tai haasteita, niin annamme mielellämme lisätietoja.
Välitäthän tietoa eteenpäin, jotta se tavoittaa jokaisen seuramme jäsenen!

Kangasniemen Kalske Ry:n johtokunnan puolesta,
Markus Sippo (044 292 1201)
Tero Kemppi (040 770 7680)
postmaster@kalske.fi

Ps. Mikäli olet viime vuonna saanut jäsenmaksukirjeen, mutta et ole enää seuran jäsen, niin ilmoitathan myös siitä meille.