Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Kangasniemen kansallinen ampumahiihtokilpailu hiihdetty

Kangasniemen kansallinen ampumahiihtokilpailu hiihdetty

Kangasniemen ampumahiihtopaikalla riitti vilskettä, kun 95 kilpailijaa kokoontui kilpailemaan ampumahiihdossa. Kisat pidettiin kauniissa talvisessa pakkassäässä 19.1.2019. Ladulla hiihti kilpaiijoita aina yksitoistavuotiaista nuorista kahdeksankymppisiin konkareihin asti.

Kalskeelaisia kisoissa oli mukana yhdeksän. Tuomas Paalanen oli sarjassa M13 viides ja saman sijoituksen nappasi Pinja Yläharju N15 sarjassa. M75 sarjan hopeasijalle hiihti ja ampui Martti Järvinen. Suurin kalskeelaisten osallistujamäärä oli sarjassa M70, jossa Seppo Kammonen oli kolmas, Eero Sievänen neljäs ja Seppo Kemppainen viides. Kimmo Koistinen oli M35 sarjan toinen. Saman sijoituksen otti M19 sarjassa Joona Yläharju, Arttu Paalasen ollessa saman sarjan kolmas.

Päivän tarkat tulokset löytyvät tästä: Tulokset_19.1.19

Kuvallista materiaalia kisoista pääset katselemaan täältä.

 

Ampumahiihdossa lopputulokseen vaikuttaa hiihtonopeuden lisäksi ampumasakkojen määrä.

Tapahtuman tiedot
Kansallinen ampumahiihtokilpailu, pikamatkat
Ammunta 00.00 to 01.01.
Tapahtuma Kansallinen ampumahiihtokilpailu, pikamatkat
Päivä 19.01.2019
Aika 12:00 - 16:00
Paikka Kangasniemen ampumahiihtopaikka
Kategoria Ammunta
Mene tapahtumasivulle