Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

Reijo Pynnönen Kalskeen kunniajäseneksi

Reijo Pynnönen Kalskeen kunniajäseneksi

Ensi vuonna 115-vuotta täyttävä Kangasniemen Kalske piti syyskokouksensa sunnuntaina 14.10. urheilukeskuksen hiihtomajalla. Kokouksen aluksi luovutettiin Martti Järvinen –palkinto ja palkittiin ansioituneita seuran jäseniä. Toisen Martti Järvinen –palkinnon sai Arttu Paalanen, joka saavutti viime talvi- ja kesäkaudella useita SM-mitaleja niin ampumahiihdossa, rulla-ampumahiihdossa kuin ampumajuoksussakin. Martti Järvinen –palkinto annetaan parhaiten SM-kilpailuissa pärjänneelle alle 20-vuotiaalle kalskelaiselle.

Osoituksena poikkeuksellisen pitkäaikaisesta, laadukkaasta ja periksi antamattomasta työstä Kalskeen eteen syyskokous nimesi liikuntaneuvos Reijo Pynnösen seuran kunniajäseneksi. Rima kunniajäseneksi nimittämisessä on todella korkealla, onhan viimeisen 10-vuoden aikana kunniajäseneksi nimetty kaksi henkilöä: Virpi Sarasvuo ja Erkki Kohvakka. Syyskokouksessa todettiin, että Reijo jos kuka kunniajäsenyyden ansaitsee. Kunnian lisäksi, kunniajäsenyys vapauttaa seuran jäsenmaksusta eliniäksi.

Muista tasavuosia kuluneena vuonna täyttäneistä erityisen ansioituneista Kalskeen jäsenistä pöytäviirein muistettiin Anneli Tyrväistä ja Jouko Häkkistä, sekä rintamerkein Hannu Kohvakkaa ja Heikki Kyrönlahtea.

20-päinen syyskokousväki keskusteli laajasti kunnan liikuntaolosuhteista kuin mm. urheilu- ja liikuntakouluista, joihin on hyvin tullut uusia lapsia ja nuoria mukaan liikkumaan ja urheilemaan. Henkilövalintojakin tehtiin. Seuran puheenjohtajana jatkaa Hannu Tiusanen ja erovuoroisista johtokunnan jäsenistä Tiina Laitisen tilalle valittiin Outi Valkonen. Muista erovuoroisista Tero Kemppi ja Sauli Partti jatkavat johtokunnassa. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin Martti Luukka (ammunta), Leena Sippo (hiihto), Pekka Valkonen (suunnistus) ja Teijo Pynnönen (yleisurheilu).

Kalske tulee ensi toimintavuonnakin liikuttamaan ihmisiä, järjestämään liikunta- ja kilpailutapahtumia kuin edistämään sitä, että jatkossakin Kangasniemellä on hyvä liikkua ja urheilla.

 

Kuvassa palkitut (vasemmalta lukien): Heikki Kyrönlahti, Hannu Kohvakka, Reijo Pynnönen, Jouko Häkkinen ja Anneli Tyrväinen. Arttu Paalanen oli leirillä Vuokatissa, joten ei päässyt paikalle.