Kangasniemen Kalske - Liikkumisen iloa

KALSKEEN JUNIOREILLE MENESTYSTÄ KYVYT ESIIN – KISOISSA

Leppävirralla järjestettiin 8.-9.9.2018 Kyvyt esiin-juniorikilpailut, joihin osallistui kahdeksan kalskeelaista. Menestystäkin tuli mukavasti, sillä mitalipallilla Kalskeen juniorit vierailivat 18 kertaa.

Kultapallilla kävivät Juuso Tiihonen (P 12), Jimi Romo (P 9), Senni Ohra-aho (T 12), Jonna Romo (T 12) ja Saara Tiihonen (T 4).

Juuso voitti P 12 sarjan 60 metriä ja 200 metriä ajoin 8,92 ja 29,66. Näistä 200 metrin aika on A-luokan tulos.

T 12 sarjassa Senni Ohra-aho teki kolme A-luokan tulosta. Senni voitti kiekon tuloksella 24.58, pituudessa hän oli toinen tuloksella 444 ja 200 metrillä neljäs ajalla 30,00. Saman sarjan korkeudessa Jonna Romo oli toinen A-luokan tuloksella 135. Kuulassa ja kiekossa tytöt ottivat komean kaksoisvoiton. Jonna voitti kuulakisan samalla tuloksella 839 kuin, mitä Sennikin työnsi. Kiekossa Jonna oli Sennin jälkeen toinen tuloksella 21.08. 60 metrillä Senni oli kolmas ajalla 9,08 ja Jonna viides ajalla 9,13.

Sinja Ohra-aho kisaili sarjassa T 10 ja hän sijoittui pituudessa viidenneksi (350) ja 60 metrillä kuudenneksi (10,50).

P 14 sarjan pituudessa Ville Kyrönlahti sijoittui toiseksi tuloksella 513, mikä uupuu vain kaksi senttiä A-luokan rajasta.

Jimi Romo voitti P 9 sarjan kuulan tuloksella 5.36. Lisäksi hän oli kiekossa toinen tuloksella 12.45 ja pallonheitossa kolmas tuloksella 18.48. Samassa sarjassa kilpaileva Iivari Tiihonen kävi myös kolmasti palkintopallilla, ollen niin 40 metrillä (7,43) kuin pallonheitossakin (20.99) toinen ja pituudessa kolmas (288).

Pienten tyttöjen T 4 sarjassa Saara Tiihonen voitti 40 metriä ja pallonheiton tuloksin 10,29 ja 3.68.

Näitten Leppävirran kisojen jälkeen Kalskeen yleisurheilijat ovat saavuttaneet tänä vuonna jo 200 mitalisijoitusta, mikä on 53 mitalia enemmän kuin edellisenä vuonna. Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista on irronnut 7 mitalia, SM-kisoista 27 mitalia ja muista kisoista 166 mitalia.