Kalskeen suunnistajien postituslista

LIITTYMINEN

Listalle voit liittyä lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen : kalske-suunnistus-subscribe@yahoogroups.com Viesti täytyy lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, josta tulet jatkossa käyttämään sitä. Lista EI TOIMI muista osoitteista. Toimi sitten sähköpostiisi tulleiden ohjeiden mukaisesti. Pyydä tarvittaessa apua listan ylläpitäjältä.

LISTALTA POISTUMINEN

Jos et halua enää olla listan jäsenenä, niin voit poistua listalta lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen : kalske-suunnistus-unsubscribe@yahoogroups.com Viesti täytyy lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, johon olet tilannut listan.

VIESTIEN LÄHETTÄMINEN LISTALLE

Kirjoita viestin osoitekenttään osoitteeksi: kalske-suunnistus@yahoogroups.com Kirjoita viesti, laita otsikkokenttään sopiva otsikko ja lahetä viesti. Viestisi menee nyt automaatisesti kaikille listan jäsenille.

YLEISTÄ

Listalta tulleeseen viestiin voit vastata sähköpostiohjelmasi "vastaa" tai "reply" -toiminnolla. Tämä lähettää viestisi vain viestin alkuperäiselle lähettäjälle. Mikäli haluat lähettää vastausviestisi kaikille listan jäsenille, tulee sinun vaihtaa osoitekenttään ryhmän osoite: kalske-suunnistus@yahoogroups.com

SOPIVAT KESKUSTELUNAIHEET

Listalla on "sallittu" kaikki suunnistukseen, seuratoimintaan ja niiden kehittämiseen liittyvä keskustelu!

MITÄ VIESTEJÄ EI HALUTA LISTALLE

Henkilökohtaiset hyökkäykset tai muuten epäasialliset ja vihamieliset viestit eivät ole sallittuja. Alä lähetä kuvia tai muita suuria tiedostoja viestien liitteenä.

t. Pekka Valkonen
Listan ylläpitäjä