Seuran syyskokoustiedotetta

Kangasniemen Kalske vaatii aikoinaan talkootyöllä rakentamansa Kangasniemen urheilukeskuksen pururadan kunnostamista, jos sitä tällä hetkellä voi enää pururadaksi sanoa. Pururata on ilmainen perusliikuntapaikka ympäri vuoden. Se palvelee laajasti liikkujia kaikenikäisistä kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. On tärkeää, että pururadalla on hyvä liikkua niin sulanmaan aikaan kuin talvella hiihtää. Hyväkuntoinen pururata mahdollistaa myös vähemmällä lumella hiihtämisen. 
 
Kalske vaatii asiassa toimenpiteitä Kangasniemen kunnalta. Pururata pitää tasoittaa, kiviä nostaa pois ja ajaa maamassoja ennen uuden purun levittämistä. Tällä hetkellä pururadan kunnostamiseen antaa hyvän tilaisuuden läheinen tietyömaa maamassoineen. Kalskeen toimijat ovat pururadan kuntoon laittamisessa innolla mukana ja antaa talkoopanoksensa tuohon työhön.
 
Kalske piti syyskokoustaan lauantaina 7.10. urheilukeskuksen hiihtomajalla. Kokouksessa tuotiin esille Kalskeen naishiihtojoukkueen hajoaminen, minkä edesottamuksia olemme saaneet ilolla seurata kansallisessa kärjessä. Kesällä Sini Alusniemi päätti siirtyä Ikaalisten Urheilijoihin ja seuran nettisivujen mukaan tavoitteena ei ole vähempää kuin viestin Suomen mestaruus. Ikaalisten urheilijoissa hiihtävät ainakin Krista Pärmäkoski ja Maaret Pajunoja. Tämän jälkeen muut naishiihtäjät joutuivat pohtimaan omia tavoitteitaan ja toiveita. Kaikki kokivat viestit tärkeiksi. Heini Hokkanen siirtyi Kainuun hiihtoseuraan, Terttu Lappi Siilinjärven hiihtoseuraan ja toivon mukaan Silja Tarvonen pääsee palaaman laduille kevättalvella. Seuraväki toivoo kaikille menestystä uusissa haasteissa.   
 
Kokouksessa jaettiin ensimmäinen Martti Järvinen -palkinto, jonka sai ampumahiihtäjä Milja Halttunen. Palkinto jaetaan parhaiten SM-kilpailuissa 10-20 -vuotiaiden sarjoissa menestyneelle kalskelaiselle. Seuran puheenjohtajana jatkaa Hannu Tiusanen. Erovuoroisia johtokunnan jäseniä olivat Rauno Kuokkanen, Arja Pajunen ja Ensio Romo, jotka kaikki jatkavat seuraavatkin 2-vuotta. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin Martti Luukka (ammunta), Leena Sippo (hiihto), Pekka Valkonen (suunnistus) ja Teijo Pynnönen (yleisurheilu). 
 
Milja Halttunen, ensimmäinen Martti Järvinen 
- palkinnonsaaja.