Nyt tarjolla etuja Kalskeen jäsenille

Kalske tarjoaa jäsenetuja. Erikseen on aikuis- ja nuorisojäsenmaksun maksaneiden jäsenedut. Jäsenedut koskevat kuluneena vuonna (2018) jäsenmaksun maksavia Kangasniemen Kalske ry:n jäseniä. Lisäksi ainaisjäsenmaksun tai perhejäsenmaksun maksaneille Kalskeen jäsenille jäsenedut ovat myös käytettävissä. Tarkistamme jäsenyydet ennen edun antamista.

 

Aikuisjäsenmaksun maksaneet

Kalskeen aikuisjäsenellä (18-vuotias ja yli), joka maksaa Kalskeen kuluvan vuoden 2018 jäsenmaksun, on mahdollisuus saada Kalskeen historiateos 10 euron kappalehintaan. Kirjan normaali on hinta 25 euroa.

Tähän alennettuun hintaan kirjoja voi saada maksimissaan 10 kappaletta/jäsen. Kirjan/kirjoja saat ottamalla yhteyttä Kalskeen johtokunnan jäseniin. 

Historiateoksen ostamalla tuet Kalskeen toimintaa.

 

Nuorisojäsenmaksun maksaneet

Kalskeen nuorisojäsenellä (alle 18-vuotias), joka maksaa Kalskeen kuluvan vuoden 2018 nuorisojäsenmaksun, on mahdollisuus saada kangasniemeläisestä urheiluliikkeestä Kpa-sportista ostetusta tuotteesta 10 euron hyvitys. 10 euron hyvityksen saa, kun toimittaa ostokuitin tai kopion siitä Kalskeelle. Kuitti toimitetaan jollekin Kalskeen johtokunnan jäsenelle tai skannattuna seuran puheenjohtajalle Hannu Tiusaselle osoitteeseen hannutiusanen15@gmail.com. Kuittiin tulee merkitä kuka oston on tehnyt.

Hyvityksen saadakseen osto pitää tehdä Kpa-sportista kuluvan vuoden (2018) aikana.

Nyt vain jäsenetuja käyttämään!