Historiateoksen ennakkotilaaminen ja kirjan ostaminen ale-hintaan, jos on estynyt tulemasta julkaisutilaisuuteen

 

Kangasniemen Kalskeen koko toiminnan sen syntymästä vuodesta 1904 nykypäivään kattava historiateos julkaistaan lauantaina 28. tammikuuta 2017 Kangasniemen kunnantalon pääaulassa. Teos juhlistaa osaltaan Suomen täyttämistä 100-vuotta ja Kangasniemen kunnan 150-vuotta. Kirja sisältää mittavan määrän urheilijoiden ja valmentajien haastatteluja, joilla voi olla merkitystä suomalaisen urheiluelämän ja valmennuksen kehittämisessä. Teos on kovakantinen reilu 320 sivuinen kirja, joka kertoo Kalskeen historian lisäksi laajemminkin Kangasniemen ja kangasniemeläisten menneistä vaiheista sisältäen mm. lukuisten Kangasniemen kyläseurojen historiaa. Kirjan kirjoittaja on kunnallisneuvos ja tietokirjailija Osmo Kärkkäinen. 

Nyt voit ostaa kirjan alennettuun hintaan jo ennakkoon itsellesi tai vaikka lahjaksi läheisellesi hintaan 34 euroa. Kirjaa on myynnissä 28.1. pidettävässä teoksen julkistamistilaisuudessa, missä kirjan hinta on myös 34 euroa.  28.1. pidettävän julkistamistilaisuuden jälkeen historiateoksen hinta on 39 euroa.

Kirjan ennakkotilaaminen tapahtuu laittamalla ostamasi kirjojen määränmukainen summa Kalskeen tilille ja kirjoittamalla maksun viestikenttään kirjojen ostajan nimi ja kenelle tai keille kirja on ostettu. Tämän tiedon perusteella ennakkotilauksen saajat saavat kirjansa 28.1. pidettävässä kirjan julkistamistilaisuudessa tai ne on noudettava kirjastosta viimeistään lauantaina 18.2.2017.

Jos olet estynyt tulemaan kirjan julkistamistilaisuuteen 28.1., niin voit saada kirjan myös 34 euron alennettuun hintaan. Toimi silloin seuraavasti: Maksa niin monen kirjan hinta (34 euroa/kpl) alla näkyvälle Kalskeen tilille kuin haluat ostaa. Maksun tulee olla Kalskeen tilillä viimeistään keskiviikkona 25.1.2017. Kirjan/kirjojen hinnan maksettuasi saat kirjan/kirjat Kangasniemen kirjastosta kuittia vastaan (esim. ote maksusta verkkopankissa). Näin ennalta maksettu/maksetut kirja/kirjat saat kirjastosta aikaisintaan maanantaina 30.1.2017 ja viimeistään lauantaina 18.2.2017 kirja/kirjat tulee olla noudettuna kirjastosta.

 

Kirjan/kirjojen maksutiedot ovat:

- Saaja: Kangasniemen Kalske ry

- Tilinumero: FI70 5105 0640 0467 70

 

Ennakkotilaajan ja julkistamistilaisuuteen estyneiden maksun tulee olla Kalskeen tilillä viimeistään keskiviikkona 25. tammikuuta.

Kirjan tuotto käytetään Kalskeen toimintaan. Nyt vain ostoksille.